Uitnodiging bijeenkomst Zakendoen in China | donderdag 26 november

International Business is een breed begrip. Het kan doelen op zaken doen met landen in onze directe omgeving – Duitsland, Belgie, Frankrijk en vele andere Europese landen. Maar zaken doen houdt niet op bij onze Europese grenzen. Er zijn veel meer delen in de wereld waar we de Nederlandse handelsgeest graag aan verbinden. China is zo’n land.

Daar waar velen van u een redelijke kennis hebben met zaken doen met de landen om ons heen, zijn er ook delen van de wereld die we minder goed kennen. Zoals China, het land van de rode draak. China is een van de opkomende markten, met name voor Europese bedrijven. Voor ons reden om een bijeenkomst te wijden aan zaken doen met China.

We organiseren daarvoor, in samenwerking met de China Business Lounge (CBL), een bijeenkomst op donderdag 26 november 2015. Ron König, wethouder Economische Zaken Arnhem zal een inleiding geven over de activiteiten die de Gemeente Arnhem in relatie tot zaken doen met China stimuleert. Tevens spreekt Hugo Leijtens, Head of Direct Sales and Marketing Systems bij Nikon, over de ervaringen met zakendoen in China, opgedaan met zijn bedrijf in Chengdu.

Na de presentatie is er ruimte om met de sprekers en de aanwezigen van gedachten te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij nodigen u uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Zaken doen met China

Wanneer: Donderdag 26 september 2015
Locatie: WTC Arnhem Nijmegen in Arnhem
Aanvang 17.00, einde ca. 19.30 uur

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan! Deelname voor leden van de WTC Business Club en één introducé is kosteloos. Bent u geen lid en wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan vragen wij een bijdrage van € 25,- per persoon.

Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Stuur dan een bericht naar info@wtcbusinessclub.nl. U krijgt dan per omgaande een bevestiging.

Graag tot ziens op 26 november!