Uitnodiging meeting met ‘pezzaz’ | 3 mei 2016

International Business met “Pezzaz”.

Ton Planken is een kind met 70 jaar levenservaring. Ook nu nog verwondert hij zich over alledaagse dingen en bekijkt hij de wereld van een hele andere kant. De creatieve kant. Of zoals hij zelf zegt: “je moet kinderlijk durven denken-en-doen, ook in zakelijke activiteiten”In zijn ruim 70 minuten durende ‘show’ neemt hij ons mee naar een manier van werken, kijken en reageren waarbij creativiteit en verwondering centraal staan. Een swingende presentatie over creativiteit, kind durven zijn, je onderscheiden, pezzaz, taal en initiatief nemen. 

Ton vindt dat wij in onze zakelijke activiteiten veel meer het kind moeten durven toelaten. Vanuit die overtuiging verzorgt hij sinds 1982 commerciële trainingen en presentatietrainingen. Bovendien coacht hij individuele personen: steeds met de belofte dat zijn aanpak binnen één maand aantoonbaar effect oplevert.

Met zijn optreden ‘als je niet kunt lachen moet je geen winkel beginnen’ houdt Ton u gedurende 74 minuten en 13 seconden letterlijk en figuurlijk een spiegel voor: over luistervaardigheid, creativiteit, consistentie, oubollig taalgebruik, standwerkers, boven het maaiveld komen, claqueurs, pezzaz, kinderlijke verwondering en nieuwsgierigheid.

Laat u meeslepen door Ton’s creatieve ideeën van gewaarschuwd goud. Bereid u voor op schuddebuiken, serieuze taaltips, confrontaties met uw persoonlijke instelling, een kippenvelbezorgend gedicht, woordspelingen en 67 afkortingen in een wervelend tempo. Eén groot feest van herkenning! 

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Locatie: WTC Arnhem Nijmegen in Arnhem
Ontvangst vanaf 17.00 uur
Aanvang 17.30 uur
Vermoedelijke eindtijd: ca. 20:00 uur

Deze exclusieve bijeenkomst is speciaal georganiseerd voor leden van de WTC Business Club en geïnteresseerden. Deze uitnodiging is voor u en één introducé. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging, ook voor uw introducé. Meld u nu aan, er zijn maximaal 50 plaatsen! Zodra u zich heeft opgegeven neemt u deel aan deze presentatie met ‘pezzaz’. We verzoeken u met de knoppen hieronder uw aanwezigheid aan te geven, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Graag tot ziens op 3 mei!